...
.
...

tisdag 22 mars 2016

NAE

Jag blir så irriterad!!

Fastän jag egentligen hade en vlog redo för flera dagar sen fick jag igår en idé som jag verkligen ville göra, så jag spelade in den och började klippa den igår. Idag hade jag bara lite kvar och allt kändes kul. Sen började programmet gå svinlångsamt pga.....? Att det tyckte det var jobbigt? Så då tog det ca tusen år att göra saker. Vid sex var jag äntligen färdig men var tvungen att exportera för att se om allt var i fas - då förhandsgranskningen i programmet inte kunde visa film och ljud i synk pga....? ?! Exporterade kalaset. Råkade exportera bara HALVA? Exporterade igen. Tog minst 1 h. Maaassa fel. Pga HIMLA SKITPROGRAM SOM INTE LÅTER MIG SE VAD JAG GÖR NÄR JAG JOBBAR I DET?!

Så för att lugna min puls lite här uppdaterar jag i alla fall och hoppas att min vlog som verkligen är gjord med kärlek, till er, kommer upp om inte allt för lång tid. Men det är liksom för mycket fel för att jag ska kunna lägga upp den. Så allt ni egentligen behöver veta:

Vloggen blir sen.


Så upprörd att jag inte ens pallar fixa med bildkälla. Googla.


Update 22.39: Hatar numera Lightworks (filmredigeringsprogrammet). Får försöka fixa det här imorgon. Så ledsen på det. Jag är så freakin' determined att fixa det men trots att jag följer exakta instruktioner gör programmet inte som jag vill utan fuckar upp gång på gång (behöver jag ens säga att allt fortfarande tar jättelång tid??). AAARGH?! Men det här är väl trots allt inte värt att skaffa mig ett magsår över. Så ska äta lite fiskpinnar och hitta ett sätt att släppa detta. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar